Schilder gezocht?

Mark as spam misclassified duplicated expired offensive

Wonen en verbouwen Published date: 19/02/2014
  • Country: Netherlands

Iedereen in Nederland heeft het wat krapper wat geld betreft in deze “moeilijke” tijd. Er zijn genoeg mensen die wat aan hun huis zouden willen doen maar hebben hier niet altijd het geld voor, dit komt vooral omdat grote klusbedrijven toch aan de dure kant zijn en dit is niet voor iedereen te betalen.

Handigemensen.nl is een website waar vraag en aanbod elkaar tegen komen. Mensen die ‘handig’ zijn kunnen zichzelf hier aanbieden en mensen die op zoek zijn kunnen hier zoeken naar de geschikte persoon. Iets goeds van Handigemensen.nl is dat je kunt zoeken op je woonplaats. Dit houd in dat je je trefwoord invoert en je woonplaats, en dan vervolgens op een nieuwe pagina terecht komt met daarop alle aanbieders bij jou in de buurt. Op deze manier hoef je niet lang te zoeken en kun je altijd iemand vinden die bij jou in de buurt woont.

Dus ben je een schilder en wil je meer schildersklussen? Neem dan eens een kijkje op de website middels de volgende link: http://www.handigemensen.nl

Vote
Result 0 votes

Contact seller

Useful information

  • Avoid scams by acting locally or paying with PayPal
  • Never pay with Western Union, Moneygram or other anonymous payment services
  • Don't buy or sell outside of your country. Don't accept cashier cheques from outside your country
  • This site is never involved in any transaction, and does not handle payments, shipping, guarantee transactions, provide escrow services, or offer "buyer protection" or "seller certification"

Voeg direct gratis je eigen bedijfsvermelding toe op Portalxl.nl. Inclusief Google maps weergave en website adres

web hit counter