Verzekeringen

Sort by: Newly listed

Verzekering.nl B.V.

Den Haag (Zuid-Holland) - 04/10/2017

Je kunt op Verzekering.nl vrijblijvend jouw verzekeringen vergelijken. Of het nou gaat om een auto-, zorg-, reis-, inboedel-, opstal- of rechtsbijstandverzekering. Aan het maken van de vergelijking zijn geen kosten verbonden. Verzekering.nl is een vergelijkingssite die zich kenmerkt door zijn object...

Netpolis

Netpolis

Nijmegen () - 13/08/2017

Met de goedkope autoverzekering van Netpolis wordt autorijden weer leuk. Veel Nederlanders betalen tot wel 50% teveel voor het verzekeren van hun auto. Bij Netpolis vergelijk je premies en voorwaarden en bespaar je op de kosten van je autoverzekering.

Reisverzekeringkorting.nl

Reisverzekeringkorting.nl

Apeldoorn () - 17/02/2017

Ben jij op zoek naar een voordelige reisverzekering en/of een annuleringsverzekering met een ruime dekking? Wij bieden de beste reisverzekeringen tegen de meest gunstige premie.

Autoverzekering overzicht

Amsterdam () - 10/02/2017

Er zijn meerdere websites die Nederlanders kunnen inzetten om autoverzekeringen met elkaar te vergelijken. Pricewise biedt deze optie. Deze vergelijker ontvangt gemiddeld een 8,9 van haar klanten en werd in 2015 en 2016 uitgeroepen tot de populairste vergelijkingswebsite van Nederland.

Zorgverzekering vergelijken

Zorgverzekering vergelijken

() - 19/12/2016

Op ZorgKiezer.nl vergelijk je zorgverzekeringen op basis van jouw zorgbehoeften. Stap snel en eenvoudig over. Heb je een vraag of wil je hulp bij het overstappen? Onze zorgcoaches staan voor je klaar en zijn bereikbaar op het telefoonnummer 020 2611 600.

Autoverzekering

Amsterdam (Noord-Holland) - 15/12/2016

Bij hoyhoy.nl kan iedereen autoverzekeringen vergelijken. Vergelijken is de makkelijkste manier om een goede, passende autoverzekering te vinden en af te sluiten.

Declacare OVIS

Declacare OVIS

Maassluis (Zuid-Holland) - 29/06/2016

Declacare is een apotheek gespecialiseerd in verbandmiddelen en wondverzorgingsproducten. Door middel van OVIS, het Online Voorschrijf en Informatie Systeem, kunnen zorgprofessionals direct meer dan 800 in Nederland vergoedde verbandmiddelen bestellen. Hierdoor hoeft de patiƫnt niet meer zelf naar d...

Verzekeringen vergelijken

Amsterdam (Noord Holland) - 18/01/2016

Bij Ikvergelijk.nu kunt u fijn alle online verzekeringen vergelijken op het gebied van zorg, reis en annuleringsverzekering, auto en energie! Bekijk ze vandaag allemaal en maak gebruik van de handige filteringsmogelijkheden om de verzekering op maat te vinden!

Uitvaartverzekering nodig?

Uitvaartverzekering nodig?

() - 24/08/2015

Kijk op www.uitvaartverzekeringvergelijker.nl hoe u flink kunt besparen door uitvaartverzekeringen te vergelijken.

Dekking uitvaart vergelijken

Dekking uitvaart vergelijken

() - 11/08/2015

Hier vergelijkt uw uitvaartverzekeringen en andere verzekeringen.

Voeg direct gratis je eigen bedijfsvermelding toe op Portalxl.nl. Inclusief Google maps weergave en website adres

web hit counter