Gezondheid

Sort by: Newly listed

Haargroei

() - 15/05/2014

Mannen weten hoe belangrijk het is om mooi haar te hebben. Het is namelijk zo dat mannen er ouder uit zien als ze dun haar hebben. Voor uw complete look is het belangrijk om mooi gezond haar te hebben. Een mooie volle bos geeft u meer zelfvertrouwen.

WalkFit inlegzolen

() - 15/05/2014

Met de WalkFit inlegzolen kunt u weer comfortabel staan en lopen zonder pijn. De WalkFit zolen zijn speciaal ontworpen om uw voeten, ruggenwervels en bekken in balans te brengen.

Borstvergroting kosten?

() - 05/05/2014

In Nederland kunnen de kosten van borstvergrotende operatie beginnen bij minder dan € 4.000 en oplopen tot tussen de € 5.000 en in sommige gevallen € 6.000, inclusief ziekenhuiskosten en honorarium van chirurg. De exacte kosten van de borstvergrotende operatie zal merendeels afhangen van het resulta...

Ziekten Info

(Gent) - 26/03/2014

Lees meer over verschillende soorten aandoeningen. Weet je niet wat de oorzaak, of de symptoom van een bepaalde ziekten is? Dan kan je op ziekteninfo.nl meer informatie erover vinden.

Tandarts Den Haag

Tandarts Den Haag

Den Haag () - 27/02/2014

Wij verwelkomen U graag in een ontspannen, gemoedelijke sfeer waar persoonlijke benadering centraal staat. Al meer dan 25 jaar verleent onze tandartsenpraktijk de allerbeste tandheelkundige zorg. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en assistentes behandelen u met zeer veel enthousiasme en passi...

OnlinemakeupNL

OnlinemakeupNL

() - 18/02/2014

Onlinemakeup.nl is de eerste make-up webwinkel van Nederland. Binnen enkele klikken bestel je snel en eenvoudig je favoriete mascara, foundation of lipstick. Nooit meer de stad in voor de beste make-up deals en merken. Gewoon lekker shoppen met je laptop op schoot! In de webshop is make-up kopen wel...

Ooglaseren

(Zuid-Holland) - 10/02/2014

Hier kunt u alles lezen over de verschillende soorten behandelingen en de ervaringen van anderen. Zo kunt u beter afwegen of ooglaseren iets voor u is.

Haartransplantatie

Barendrecht (Zuid Holland) - 10/02/2014

Haar transplansplantatie kliniek Hairplus medical care voert met meer dan 30 jaar ervaring alle vormen van haartransplantaties uit.

Psycholoog Eindhoven

Eindhoven (Noord-Brabant) - 05/02/2014

Kortdurende psychologische behandeling in Eindhoven.

Psycholoog Arnhem

Doorwerth (Gelderland) - 26/06/2013

Praktijk Zwanenburg de psychologie praktijk in de regio Arnhem.Voor deskundige hulp en doelgericht werken.

Voeg direct gratis je eigen bedijfsvermelding toe op Portalxl.nl. Inclusief Google maps weergave en website adres

web hit counter