Vastgoed

Sort by: Newly listed

Paardenstallen

() - 15/09/2017

Uw partner voor het bouwen van paardenstallen: Select-stallenbouw!

Balkonbeglazing

() - 28/08/2017

Bent u op zoek naar balkonbeglazing? Bij De Balkonbeglazer bent u aan het juiste adres! Wij leveren en monteren de balkonschermen, zodat uw balkon vakkundig wordt afgeschermd en u het hele jaar door kunt genieten van het balkon.

Perscontainer - Van Randwijk

() - 22/08/2017

Een perscontainer is een praktische, compacte afvalcontainer voor diverse soorten bedrijfsafval. Met een perscontainer scheidt u dan ook op een goede manier uw afval. Bovendien zijn perscontainers makkelijk te bedienen én gaat er meer bedrijfsafval in dan in welke afvalcontainer dan ook.

Verdoold Makelaars

Krimpen aan den IJssel (Zuid-Holland) - 04/05/2017

Verdoold NVM Makelaar vanuit de omgeving Krimpenerwaard! Samen uw huis verkopen met verdoold makelaars binnen de omgevingen Gouda, Bergambacht, Krimpen aan den Ijssel voor het beste resultaat.

De Laadkabelshop

De Laadkabelshop

Dronten (Flevoland) - 07/04/2017

Laadkabel en Laadpaal kopen bij De Laadkabel Shop. De Laadkabel Shop biedt een compleet aanbod aan laadkabels voor uw elektrische auto. De Laadkabel Shop heeft met meer dan acht jaar ervaring, de juiste kennis in huis om voor u de juiste laadkabel en laadpaal te selecteren

Hummel Vastgoed

Amsterdam (Noord-Holland) - 03/01/2017

Vastgoedondernemer Klaas Hummel heeft vorige eeuw Lapidus Holding opgericht, waarmee hij grote successen heeft behaald in de vastgoedmarkt. Residentieel, commercieel en recreatief vastgoed behoren allemaal tot zijn vastgoedportefeuille.

Demp Detachering

Demp Detachering

(Noord Brabant) - 20/12/2016

DEMP is dé expert met personeel in de vastgoedsector. Wij zijn gespecialiseerd in het werven en selecteren van vastgoedprofessionals en zorgen voor de perfecte match tussen opdrachtgever en kandidaat.

Siewertsz Beleggingen

Siewertsz Beleggingen

Amsterdam (Noord Holland) - 12/04/2016

Volg hier het laatste nieuws rondom Siewertsz Beleggingen.

Lapidus Holding B.V.

Lapidus Holding B.V.

Amsterdam () - 17/02/2016

Lapidus Holding is een vastgoedonderneming die is gericht op de handel, het beheer en de ontwikkeling van onroerend goed. De dienstverlening van het bedrijf bestaat grotendeels uit het managen van vastgoedprojecten zoals de organisatie, coördinatie, controle en kostenbeheersing hiervan.

Vastgoedrecht Advocaat Almelo

Almelo (Overijseel) - 29/12/2015

Advocatenkantoor Kroon is gespecialiseerd in vastgoedrecht!

Voeg direct gratis je eigen bedijfsvermelding toe op Portalxl.nl. Inclusief Google maps weergave en website adres

web hit counter