Telefonie

Sort by: Newly listed

telefoonmetabonnement.nl

telefoonmetabonnement.nl

() - 14/06/2016

Het voordeel dat je hebt wanneer je voor een telefoon met abonnement kiest is dat de aanschaf van een dure mobiele telefoon ineens laagdrempelig wordt. Waar bijvoorbeeld een losse high-end smartphone normaliter meerdere honderden euro’s kost bij een losse aanschaf kan deze in combinatie met een tele...

iPhone SE 64GB

iPhone SE 64GB

() - 24/05/2016

Kies je voor de iPhone SE 64GB of ga je toch voor de 16GB-uitvoering? Nu is het zo dat de 64GB-uitvoering wel een stukje duurder is, maar het geeft je enorm veel meer vrijheid! Uit klantenervaringen blijkt dat de 16GB-uitvoering wat snel vol kan zitten wanneer je al veel foto’s in je bibliohtheek he...

Iphone6sabonnementen.nl

Iphone6sabonnementen.nl

() - 18/04/2016

Met behulp van de vergelijker vind je direct het goedkoopste iPhone SE abonnement van dit moment. Een iPhone SE aanbieding benutten scheelt maandelijks een hoop in de kosten! Bovenaan deze pagina zetten wij tevens de goedkoopste iPhone SE abonnementen en aanbiedingen op een rij, die wij geselecteerd...

Smartphoneaanbieding

Ommen (Overijssel) - 27/01/2016

Smartphone aanbiedingen kun je vergelijken op deze website. Alle populaire en recente smartphone aanbiedingen worden op de website vertoond.

iPhoneprijs.net

iPhoneprijs.net

Ommen (Overijssel) - 27/01/2016

De iPhone is al jaren de meest populaire smartphone van Nederland. Wat veel mensen niet weten is dat de prijzen enorm uit elkaar lopen. Vergelijk de prijzen op de website van iPhoneprijs.net

De Telefoondiscounter

De Telefoondiscounter

Vleuten (Utrecht) - 29/12/2015

Koop een goedkope iPhone met de refurbished iPhones van TelefoonDiscounter. Alle modellen iPhones inclusief originele Apple accessoires.

iPhone abonnementen

Almelo (Overijssel) - 22/12/2015

Op iphoneabonnementen.nl zijn de prijzen te vergelijken iPhones. In de vergelijker worden de prijzen iedere nacht geüpdatet.

www.vergelijk-simonly.com

www.vergelijk-simonly.com

() - 23/09/2015

Een Sim only abonnement vergelijken en sim only aanbiedingen bekijken. Vergelijk hier onafhankelijk en vindt het goedkoopste abonnement.

TelefoonVerkopen.com

Almelo (Overijssel) - 03/08/2015

TelefoonVerkopen.com is een landelijke vergelijker van opkopers van consumentenelektronica. De ervaringen van consumenten worden op de website vertoond.

Partly.nl

Utrecht (Utrecht) - 07/07/2015

Partly.nl verkoopt hoogwaardige onderdelen en accessoires voor telefoons en tablets van alle merken. Alle bestellingen worden doorgaans binnen 24 uur razendsnel afgeleverd.

Voeg direct gratis je eigen bedijfsvermelding toe op Portalxl.nl. Inclusief Google maps weergave en website adres

web hit counter